Fehérbab 5 kg
- Nagy mennyiségű kiváló minőségű növényi fehérjét és rostot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Főzés előtt a babot 8-12 órán át (ideális esetben egy éjszakán át) vízben kell áztatni. Ezután öntse le a vizet, és főzze a babot sótlan vízben 30-60 percig, amíg megpuhul. Ha megfőtt, sózzuk meg.
Összetevők
Fazole bílá
Adagolás
--
Tápérték adatok – 100 g termék
Energia | 1 583 kJ/378,3 kcal |
---|
Zsír | 1,6 g |
---|
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 60 g |
---|
amelyből cukor | 3 g |
Fehérje | 21 g |
---|
Só | g |
---|
Egyéb | g |
---|
Allergén tartalom
Allergének 1 – stopové množství | Sikér tartalmazó gabonafélék (búza, rozs árpa, zabpehely) és belőlük készült termékek: |
---|
Allergének 3 – stopové množství | Tojás és belőle készült termékek |
---|
Allergének 7 – stopové množství | Tej és tejtermék (laktóz is beleértve) |
---|
Allergének 8 – stopové množství | Száraz csonthéjas termések (mandula, mogyoró, kesudió, paradió, pisztácia, makadámdió, queensland dió) |
---|
Logisztikati információk
Egység | Darabszám | Súly |
---|
db | 1 | 5 kg |