Instant csicseriborsóliszt
A csicseriborsólisztet egyedülálló tápértékével ételek gazdagítására, valamint sütésre és sűrítésre használják. A csicseriborsó természetesen gluténmentes, és alkalmas gluténmentes diétákhoz. Remekül helyettesíti a hagyományos búzalisztet. A csicseriborsónak diós íze van és szárított csicseriborsó őrlésével készül. A liszt különösen népszerű a vegetáriánus konyhában. Alkalmas mindazok számára, akik az egészséges életmódot részesítik előnyben.
Összetevők
Csicseriborsó 85%, kukorica
Tápérték adatok – 100 g termék
Energia | 1 426 kJ/340,7 kcal |
---|
Zsír | 5,4 g |
---|
amelyből telített zsírsavak | 0,9 g |
Szénhidrát | 54 g |
---|
amelyből cukor | 4,3 g |
Fehérje | 17 g |
---|
Só | 0,08 g |
---|
Egyéb | g |
---|
Logisztikati információk
Egység | Darabszám | Súly |
---|
db | 1 | 500 Gramm |