Hajdina 2 kg
Egy természetesen gluténmentes élelmiszer, amely jelentős vitamin tartalommal és az emberi szervezet számára hasznos anyagokkal rendelkezik. Gyors elkészítésének köszönhetően kedvelt alapanyag, édes vagy sós ételekhez egyaránt felhasználható. Könnyen emészthető és pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére.
Összetevők
Öblítsük le a hajdinát, főzzük 1 rész hajdina 1,5 rész víz, kb. 10-15 percig. Hagyjuk fedő alatt megpuhulni.
Adagolás
Tápérték adatok – 100 g termék
Energia | 1 450 kJ/346,5 kcal |
---|
Zsír | 2,9 g |
---|
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 63 g |
---|
amelyből cukor | g |
Fehérje | 13 g |
---|
Só | g |
---|
Egyéb | g |
---|
Allergén tartalom
Allergének 1 – stopové množství | Sikér tartalmazó gabonafélék (búza, rozs árpa, zabpehely) és belőlük készült termékek: |
---|
Allergének 3 – stopové množství | Tojás és belőle készült termékek |
---|
Allergének 7 – stopové množství | Tej és tejtermék (laktóz is beleértve) |
---|
Allergének 8 – stopové množství | Száraz csonthéjas termések (mandula, mogyoró, kesudió, paradió, pisztácia, makadámdió, queensland dió) |
---|
Logisztikati információk
Egység | Darabszám | Súly |
---|
db | 1 | 2 kg |